Menu
 

Stopiņu novadā aizturēti divi autovadītāji bez derīgas vadītāja apliecības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Stopiņu novada pašvaldības arhīvs Foto - Stopiņu novada pašvaldības arhīvs

Vienas dienas laikā Stopiņu novada pašvaldības policija pieķērusi divu autovadītājus, kas pie transportlīdzekla stūres bija sēdušies bez derīgas vadītāja apliecības, liecina informācija novada pašvaldības vietnē.

No kāda Stopiņu novada iedzīvotāja bija saņemtas ziņas, ka pie Sauriešu katlu mājas atrodas transportlīdzeklis, kura vadītājs, iespējams, ir reibuma stāvoklī. Apsekojot notikuma vietu, transportlīdzekļa vadītājs vairs neatradās norādītajā adresē, bet, turpinot Sauriešu ciema teritorijas apsekošanu, Stopiņu novada pašvaldības policijas darbinieki pamanīja aprakstam līdzīgu transportlīdzekli.

Apturot transportlīdzekli, konstatēts, ka tā vadītājam ne tikai ir atņemta vadītāju apliecība, bet vadītājs pie stūres sēdies gandrīz 2 promiļu reibumā.

Dažas stundas vēlāk, izmantojot Stopiņu novada pašvaldības policijas videonovērošanas kameras, Ulbrokā, pie pārtikas veikala, tika pamanīts aizdomīgs transportlīdzeklis, kas tika vadīts nepārliecinoši. Uz notikuma vietu nosūtīta policijas ekipāža, kas apturēja transportlīdzekli un, veicot pārrunas ar tā vadītāju, konstatēja, ka arī šim vadītājam nav derīgas vadītāja apliecības.

Uz notikuma vieta izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki, kas pārņēma darbu notikuma vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.