Menu
 

Traģiskā avārijā uz Bauskas šosejas kravas auto daļēji iegāzies Misas upē (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 142 ceļu satiksmes negadījumi. Negadījumos cietuši 27 cilvēki, viņu vidū divi gājēji un četri velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija. Viens cilvēks gājis bojā.

Trešdienas rītā traģiskā avārijā uz Bauskas šosejas Baldones novadā kravas auto daļēji iegāzies Misas upē, un no spēkrata noplūdusi degviela. Ap plkst.10.20 autoceļa Rīga-Bauska 31.kilometrā notika sadursme starp kravas auto "Scania" un vieglo automašīnu "Toyota". Notikuma vietā gāja bojā viens cilvēks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta izplatītā informācija liecina, ka kravas auto pēc sadursmes daļēji iebraucis Misas upē. No avarējušās kravas automašīnas noplūdusi degviela un eļļa. Piesārņojuma ierobežošanai uzstādītas absorbējošās un norobežojošās bonas.

Likumsargi triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturējuši septiņus autovadītājus alkohola reibumā. Kopš pirmdienas Rīgas reģionā sastādīti trīs administratīvā pārkāpuma protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī 147 protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas 14 velosipēdu zādzības un trīs automašīnu zādzības, kā arī 12 zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.