Menu
 

Carnikavā atvērs jaunu bērnudārzu un aicina vecākus aktualizēt datus par bērnu vietu rindā

  • Autors:  LETA
Foto - carnikava.lv Foto - carnikava.lv

Carnikavā tiks atvērta jauna pirmsskolas izglītības iestāde (PII) "Piejūra", līdz ar to novadā dzīvojošo bērnu vecāki tiek aicināti līdz 14.februārim aktualizēt datus par savu atvašu vietu rindā uz bērnudārzu, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Šā gada aprīlī tiks atvērtas sešas jaunas grupas pirmsskolas izglītības iestādē (PII) "Piejūra", kur papildus pamata pirmsskolas izglītības programmai tiks īstenota arī dabas metodikā pamatotas mācības un nodrošinātas smilšu un sensoro sajūtu nodarbības. Bērnu veselības veicināšanai sporta nodarbības notiks ne tikai iestādes plašajā sporta zālē, bet arī blakus esošajā dabas parkā.

Pašvaldība uzsver, ka dati par uzņemamo bērnu sarakstu neatkarīgi no izvēlētās izglītības iestādes tiks izgūti no Carnikavas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu bērnu rindas reģistrā šā gada 1.aprīlī.

Carnikavas novada pašvaldība aicina bērnu vecākus un likumiskos pārstāvjus pirmsskolu pieteikumu reģistrā pārbaudīt pieteikumā norādītos datus, īpašu uzmanību pievēršot kontaktinformācijai un vēlamajam mācību sākšanas datumam.

Vienlaikus bērnu uzņemšanai "Piejūrā" tiek paredzēta neliela bērnu rotācija starp bērnudārziem "Piejūra" un "Riekstiņš".

PII "Piejūra" tiks nodrošinātas 54 vietas bērniem vecumā no 1,6 līdz diviem gadiem, 60 vietas bērniem vecumā no trīs līdz sešiem gadiem. Pārējo piecu grupu plānveida piepildīšana notiks pakāpeniski līdz augusta beigām, kopumā pirmskolā uzņemot līdz 210 bērniem, norāda pašvaldība.

Jaunā pirmsskolas izglītības iestāde aicina darbā pirmskolas skolotājus un viņu palīgus, izglītības psihologu, vadītāja vietnieku izglītības jomā, medmāsu un kancelejas pārzini. Pretendentiem jāpiesakās pašvaldībā līdz 1.februārim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.