Menu
 

Aptauja Stopiņos. Vai šogad piedalīsieties Lielajā talkā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – arhīvs un Liene Ozola Foto – arhīvs un Liene Ozola

Šogad Lielā talka, kā ierasts, ieplānota aprīļa pēdējā sestdienā, 24. aprīlī, un notiks jau četrpadsmito gadu pēc kārtas. Iepriekš gan talkošana notika kolektīvi, bet šogad ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts doties talkot vai nu vienatnē, vai kopā ar savu ģimeni. Pierīgas novadu pašvaldības aicina talkas pieteikt ikvienam talkotājam, neatkarīgi no tā, vai talkošana notiek privātajā vai publiskajā sektorā. Tās var būt arī talkas, kas notiek uz privātas zemes un kurām nav vajadzīgs saskaņojums ar pašvaldību un atkritumus, ja tādi ir radušies, aizved paši talkotāji. Savukārt talkotāji, kas darbosies publiskās teritorijās, kam nepieciešams pašvaldības saskaņojums, var saņemt bezmaksas maisus un nodrošinātu savākto atkritumu izvešana. 

HELMUTS, pensionārs
Kas tad atļaus nepiedalīties? Protams, kā vienmēr savāksim mēslus tuvākajā mežiņā.

 

MĀRIS, komercdirektors
Man talka jau ir bijusi. Tā notika mūsu rūpnīcas teritorijā Muceniekos, kur sakopām visu savu un vēl kaimiņu apkārtni.

 

ERVĪNS, taksometra vadītājs
Domāju, ka nē. Es uzskatu, ka tādā veidā tiek vienīgi ieekonomēta nauda atkritumu savācējiem, jo viņu vietā to izdara iedzīvotāji.

 

MĀRA, auklē bērniņu
Varbūt šoreiz varētu piedalīties, jo citus gadus mums šajā laikā ir bijuši sporta pasākumi, tāpēc neesam varējuši talkot līdz ar citiem.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.