Menu
 

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 46 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 234 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 46 cilvēki. Cietušo vidū ir četri gājēji, 11 velosipēdisti un 11 elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka sestdien agri no rīta uz Gaujas tilta aiz Ādažiem frontāli saskrējās divas kravas automašīnas un traktors. Cieta trīs cilvēki, divi no kuriem tika nogādāti slimnīcās. Avārijas rezultātā uz gandrīz astoņām stundām negadījuma vietā uz Tallinas šosejas tika pilnībā bloķēta satiksme, pirms plkst.15 tā tika atjaunota pilnībā.

Savukārt plkst. 4.27 naktī uz pirmdienu ceļu satiksmes negadījums bija noticis Mārupes novada Mārupes pagastā. VUGD darbinieki uz imobilizācijas dēļa izcēla vienu cilvēku no automašīnas un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 15 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 13 tiks saukti pie kriminālatbildības.

Četriem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet deviņos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 70 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens protokols par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas viena automašīnas zādzības, trīs laupīšanas un divas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.