Menu
 

Jūrmalā deklarētos bērnus ar funkcionāliem traucējumiem vai invaliditāti var pieteikt bezmaksas dienas nometnēm vasarā

  • Autors:  LETA
Foto - jurmala.lv Foto - jurmala.lv

Jūrmalā deklarētos bērnus ar funkcionāliem traucējumiem vai invaliditāti no 23.maija var pieteikt bezmaksas dienas nometnēm vasarā.

Jūrmalas pašvaldība rīko vasaras nometnes Jūrmalā deklarētiem bērniem ar funkcionāliem traucējumiem vai invaliditāti vecumā no septiņiem līdz 18 gadiem. Nometnē var piedalīties kopā ar draugiem vai tuviniekiem, kopīgi atpūšoties, radoši darbojoties, dodoties ekskursijā.

Nometnē tiek organizētas radošas aktivitātes rīta cēlienā, atpūta pie jūras un sporta aktivitātes pēcpusdienā. Jūlija nometnē, kas ilgs divas nedēļas, bērni dosies izzinošā izbraukuma ekskursijā. Nometnēs ir paredzētas dažādas terapeitiskās nodarbības, piemēram, tikšanās ar četrkājainiem draugiem terapeita vadībā. Iekļautas trīs ēdienreizes - brokastis, pusdienas un launags. Nometnes notiks darba dienās no plkst.9 līdz plkst.17 Latvijas Sarkanā Krusta sociālajā centrā "Kauguri" Kapteiņa Zolta ielā 121.

Vasaras nometnes bērniem ar funkcionāliem traucējumiem un viņu draugiem notiks no 26.jūnija līdz 30.jūnijam (20 dalībnieki), no 17.jūlija līdz 28.jūlijam (grupā 30 dalībnieki) un no 14.augusta līdz 18.augustam (grupā 20 dalībnieki).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.