Menu
 

Rinkēvičs: Mūsu valsts traģiskās vēstures lapaspuses nedrīkst atkārtot

  • Autors:  LETA
Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja. Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja.

olitiski represētie ar savu darbu ikdienā atgādina, ka mūsu valsts traģiskās vēstures lapaspuses nedrīkst atkārtot, Latvijas politiski represēto personu salidojumā Ikšķilē šodien savā uzrunā dalībniekiem teica Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Valsts drošības stiprināšana ir viena no Valsts prezidenta darba prioritātēm, sacīja Rinkēvičs, piebilstot, ka valsts aizsardzība ir uzlikta uz labiem pamatiem un tiek pienācīgi finansēta.

Tikmēr citāda situācija ir mūsu valsts iekšējās drošības stiprināšanā, uzskata prezidents. Joprojām ir daudz lietu, kas ir jādara, kuras ir nepiedodami kavējušās - valsts austrumu robežas izbūve, mūsu valsts iekšlietu sistēmas finansēšana.

Viņš uzsvēra, ka represēto darbs, ikdienā atgādinot par mūsu tautas un mūsu valsts traģiskajām vēstures lapaspusēm, esot vēl dzīviem lieciniekiem tām zvērībām, ko var pastrādāt un ko ir pastrādājis Staļina režīms, kas diemžēl šobrīd ir iemiesojies Krievijas Federācijas pašreizējā politikā, ir atgādinājums "mums - tiem, kas šobrīd vada valsti, un tiem, kas ir atbildīgi par mūsu tautas un valsts likteni", ka ir lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst atkārtot.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.