Menu
 

Zane Kotāne atstās "Conexus" valdes priekšsēdētājas amatu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.conexus.lv Foto: www.conexus.lv

Vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" (turpmāk – "Conexus") valdes priekšsēdētājas amatu atstās Zane Kotāne, pieņemot jaunus profesionālos izaicinājumus.

Kopš "Conexus" izveides 2016.gadā līdz 2017.gada nogalei Z.Kotāne bija Conexus valdes locekle, taču no 2018.gada pildīja valdes priekšsēdētājas pienākumus, informē "Conexus" Komunikācijas daļas vadītāja Dace Baltābola. Paredzēts, ka amata pienākumus Z.Kotāne pārstās pildīt 26.jūnijā.

"Conexus" valdes priekšsēdētāja Z.Kotāne norāda: "Jau kopš brīža, kad tika izveidots "Conexus", tas sevi pieteica kā nozīmīgu daļu no atvērtā dabasgāzes tirgus, kura primārais darbības mērķis ir reģiona dabasgāzes tirgus attīstība un drošība. Man ir liels gandarījums, ka īsā laikā mums ir izdevies šo tirgus struktūrvienību nostiprināt un tajā ieviest ilgtspējīgu darbības pārvaldību, nodrošinot gan nozares attīstības programmu un investīciju piesaistes sistēmu ieviešanu, gan iekšējo resursu un darbinieku kompetenču attīstību. Uzskatu, ka līdz šim kopīgi paveiktais darbs ļaus arī turpmāk uzņēmumam efektīvi strādāt, lai sasniegtu izvirzītos mērķus un uzstādītu jaunas ambīcijas dabasgāzes tirgus attīstībā."

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.