Menu
 

Triju dienu laikā ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā gājuši bojā četri cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Naktī uz svētdienu Babītes novadā, uz autoceļa Skulte – Liepāja (A9), automašīna “Mazda” ietriekusies Babītes viadukta balstā, un negadījuma rezultātā gāja bojā divi cilvēki - vīrietis un sieviete. Valsts policija precizē notikušā apstākļus.

Divi traģiski negadījumi nedēļas nogalē notikuši Rīgā. Piektdien dienas vidū Antenas ielā automašīna “Mercedes Benz” uzbraukusi stāvošai automašīnai “BMW”, pēc tam laternas stabam un tad kādai nepilngadīgai personai, kura gāja bojā notikuma vietā. Sestdien dienas vidu Šmerļa ielā kādas sievietes vadītais spēkrats “Lexus” uz gājēju pārejas notrieca gājēju, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Kopumā pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, kuros četri cilvēki gājuši bojā un cietušas 26 personas, to skaitā pieci gājēji un astoņi velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Triju dienu laikā policija aizturējusi 14 autovadītājus alkohola reibumā un divus – narkotisko vielu iespaidā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē sastādīti 129 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Kopš piektdienas Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas 15 velosipēdu zādzības un septiņas automašīnu zādzības, kā arī sešas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.