Menu
 

Aptauja Ķekavā. Vai atbalstāt skolēnu dziesmu un deju svētku rīkošanu šogad? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

Nākamnedēļ valdošo partiju koalīcija Sadarbības sanāksmes sēdē diskutēs par iespējamo XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku norisi, cerot jaunnedēļ par to arī pieņemt gala lēmumu. Valdības pārstāvju starpā gan nav vienprātības, vai atļaut svētkus rīkot šogad.

Svētku izpilddirektore Agra Bērziņa iepriekš ir uzsvērusi, ka šie Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki nebūs tādi, kā ierasts, kad vienas nedēļas laikā galvaspilsētā ierodas ļoti daudz jauniešu no visas Latvijas. Tā vietā plānots, ka bērni pakāpeniski ieradīsies īpašajās norišu vietās reģionos un Rīgā. Vienlaikus cilvēki sociālajos tīklos pauž gan sašutumu, gan neizpratni par nodomu rīkot skolēnu dziesmu un deju svētkus.

Viktorija, studente

Šobrīd vajadzētu atturēties no tādiem lieliem pasākumiem. Bet nākamgad, kad vairākums cilvēku jau būs vakcinēti, var sarīkot īstus svētkus bez bailēm un piesardzības.

Inga, apdrošināšanas brokere

Tas nav īsti samērojami. Kamēr mums skolas ir ciet, rīkot dziesmu un deju svētkus nav īsti prātīgi. Svarīgāk būtu atvērt skolas.

Gita, farmaceita asistente

Īsti svētki bez skatītājiem nav iedomājami, tāpēc pilnvērtīgai svētu sajūtai tikpat svarīga cik dalībnieku ir arī klausītāju klātbūtne.

Juris, apsargs

Es domāju, ka jā. Cilvēkiem jau tā ir drūmi, bet tas vismaz būtu kāds notikums. Īpaši skolēniem, kuri nevar iet uz skolu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.