Menu
 

Pabeigti apjomīgākie būvdarbi "Vastint Latvia" daudzstāvu autostāvvietā Mārupē

  • Autors:  LETA
Vizualizācija – vastint.eu Vizualizācija – vastint.eu

Pabeigti apjomīgākie būvdarbi nekustamo īpašumu attīstītāja "Vastint Latvia" attīstītā projekta ietvaros daudzstāvu autostāvvietā Daibes ielā 27, Mārupē, aģentūru LETA informēja attīstītāja pārstāvji. Attīstītājs neatklāj investīciju apmēru konkrētos objektos, norādot, ka visas konkrētās apkaimes attīstīšanas investīciju apmērs līdz 2020.gada beigām sasniedzis 85 miljonus eiro.

Jaunā autostāvvieta Daibes 27 ir daļa no "Vastint Latvia" esošās teritorijas attīstības plāna, nodrošinot kvalitatīvu, ilgtspējīgu un tuvējai apkārtnei draudzīgu infrastruktūru. Tā paredz automašīnu stāvvietu kopumā 437 automašīnām, tostarp 15 vietas transportam cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, 27 vietas motocikliem un perspektīvā – līdz 15 vietām ar uzlādes punktiem elektroautomobīļiem. 

Autostāvvieta būs pieejama ne tikai blakus esošā dzīvojamā kvartāla "Lindenholma" iemītniekiem un biroju kompleksa "Business Garden Rīga" darbiniekiem un viesiem, bet arī apkārtnes iedzīvotājiem.

Topošās daudzstāvu autostāvvietas Daibes ielā 27 projekta autori ir arhitektu birojs "Linia", arhitekti Arvīds Līkops un Kristaps Blaubergs. Trīsstāvu autostāvvietas būvniecība tika sākta 2020.gada novembrī, un darbus plānots noslēgt šī gada vasarā.

"Vastint Latvia" ir daļa no "Vastint Group", kas darbojas Latvijas tirgū no 2003.gada. "Vastint Latvia" līdz šim realizētie projekti ir "AC Hotel by Marriott Riga", biroju ēka "Zaļā 1", dzīvojamais nams "Futuris", dzīves un darba telpas Magdelēnas kvartāla pirmā kārta, kā arī biroju ēku kompleksa "Business Garden Rīga" pirmā kārta. Būvniecība norit urbāna koncepta dzīvojamo ēku projekta "Lindenholma" pirmajā kārtā. Paralēli turpinās darbs pie nākamo kārtu plānošanas Magdelēnas kvartālā, "Business Garden Rīga" un "Lindenholma", kā arī koncepta izstrādes 19 hektāru īpašumam "Ezerparks".

Kompānijas "Vastint Latvia" pamatkapitāls ir 21 miljons eiro, bet tās vienīgā īpašniece ir Nīderlandes "Vastint Holding B.V.". Kompānijas patiesie labuma guvēji ir trīs Zviedrijas un Austrijas pilsoņi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.