Logo
Drukāt šo lapu

Autovadītājus brīdina par palēninātu satiksmi piektdienas pēcpusdienā Pierīgā

Foto - Latvijas Valsts ceļi, video - Siguldas novada pašvaldība Foto - Latvijas Valsts ceļi, video - Siguldas novada pašvaldība

Piektdienas pēcpusdienā, daudziem dodoties ārpus Rīgas, Pierīgā satiksme var būt palēnināta, īpaši Jūrmalas un Saulkrastu virzienā. VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) aicina autobraucējus plānot papildu laiku ceļam un izvēlēties braucieniem laiku ārpus ierastajām satiksmes maksimuma stundām.

Būvdarbi patlaban notiek vairāk kā 90  valsts autoceļu posmos, tāpēc, dodoties ceļā, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Ar tiem var iepazīties būvdarbu kartē LVC mājas lapā.

Posmā starp Turaidu un Suguldu remontdarbi un divi luksoforu posmi. Trešo pagaidu luksoforu, kuru bija plānots uzstādīt jau ceturtdien, tomēr ieviesīs pēc svētku brīvdienām, nedēļā pēc 28. jūnija. Tāds lēmums pieņemts, lai garajās svētku brīvdienās vēl vairāk neapgrūtinātu posmā satiksmi. Patlaban lai izbrauktu šo remontdarbu posmu var būt nepieciešama pat stunda.

Raitākai satiksmei, lai nokļūtu no Valmieras šosejas (A3) uz Vidzemes šoseju (A2) un otrādi, LVC aicina neizmantot ceļu caur Turaidu (P8), bet braukt caur Vidzemes šosejas (A2) Sēnītes mezglu. Ja nepieciešams nokļūt Turaidā, lai izvairītos no sastrēgumiem būvdarbu zonā, var izmantot autoceļu no Raganas uz Turaidu (P7).

Arī uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei notiek remontdarbi, un tur jārēķinās ar 50 minūtēm ceļā.

Multimediji

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024