Menu
 

Jūlijā Siguldas pils kvartālā notiks tradicionālās "Muzikālās brokastis"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – G. Zīverte Foto – G. Zīverte

Arī šogad jūlijā Siguldas pils kvartālā svētdienu rītos plkst.11.00 notiks tradicionālās "Muzikālās brokastis", kuru laikā varēs baudīt nesteidzīgas brokastis Siguldas Jaunās pils dārzā dažādu žanru mūzikas skaņu pavadījumā.

Muzikālo brokastu ciklu 11.jūlijā plkst. 11.00 atklās vokālā studija “Knīpas un Knauķi” koncertizrādē ģimenēm ar bērniem “Ezīša katliņš”. 18.jūlijā uz skatuves ar programmu “Brokastis XYLEM gaumē” kāps apvienība “Xylem Trio” – Rihards Zaļupe (perkusijas), Raimonds Petrauskis (taustiņi), Oskars Petrauskis (saksofons). Savukārt 25.jūlijā uzstāsies “Grupa Lupa” – Ritvars Garoza (sintezatori, taustiņi), Valters Sprūdžs (bass), Dāvis Jurka (saksofons) un Andris Buiķis (bungas) –, piedāvājot koncertprogrammu “Morning jam”, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Atbilstoši pieņemtajiem noteikumiem pasākumu, uzrādot digitālo Covid-19 sertifikātu, varēs apmeklēt tās personas, kuras ir vakcinējušās pret Covid-19, pēdējā pusgada laikā ir pārslimojušas Covid-19, pēdējo 48 stundu laikā ir veikušas Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs vai pēdējo sešu stundu laikā ir veikušas Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs. Ierodoties būs jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Pasākuma norises vietā būs jāievēro divu metru distance, kā arī jāuzturas savā personalizētajā, pasākuma organizatoru norādītajā vietā, kurā varēs novietot savus krēslus vai pledus un piknika grozus, atzīmē pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.