Menu
 

Aicina iepazīt jauno Ķekavas novadu slēpņu spēlē "Spēka zīmes 2021"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Arī šogad Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem ir iespēja piedalīties bezmaksas slēpņu spēlē "Spēka zīmes 2021", ko rīko Ķekavas novada pašvaldība, sadarbojoties tūrisma, sporta un jaunatnes darbiniekiem. Spēle norisinās no 12.jūnija līdz 22.augustam. 27.augustā izlozē tiks noskaidrots galvenās balvas ieguvējs, kā arī veicināšanas balvu ieguvēji. Galvenā balva - kalnu velosipēds no SIA "Gandrs".

Ķekavas novada vasaras slēpņu spēlē tāpat kā pagājušajā gadā ir jāmeklē spēka zīmes, kas izvietotas novada teritorijā un iekārtas kādā no kokiem. Šogad spēka zīmes ir paslēptas ne tikai Ķekavas novada teritorijā, bet arī Baldones novadā, kas ļaus iepazīt jauno Ķekavas novadu, informē Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrā (TIC).

Spēles mērķis ir sniegt iespēju dalībniekiem aizraujošā veidā iepazīt dabas, aktīvās atpūtas, kultūrvēstures un citus tūrisma un vides objektus jaunajā Ķekavas novadā, popularizēt autobraukšanu un velobraukšanu kā lielisku iespēju aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku, kā arī veicināt izziņas tūrismu novadā.

Lai piedalītos Ķekavas novada slēpņu spēlē "Spēka zīmes 2021", jālejuplādē digitālais buklets ar norādēm un jāaizpilda anketa, ierakstot pareizās atbildes, vietnē sports.kekava.lv/slepnuspele2021, taču, lai tiktu pie pareizajām atbildēm, jāatrod 25 spēka zīmes, kas izvietotas pie dažādiem objektiem Ķekavas novada teritorijā, izmantojot bukletā atrodamās norādes. Jāsameklē noslēptā spēka zīme, un tā jāpiefiksē. Spēka zīmes nosaukums jāieraksta tiešsaistes anketā pie attiecīgā objekta, skaidro Ķekavas novada TIC.

Spēka zīmes šogad ir stihiju varā - zeme, ūdens, uguns, gaiss un cilvēks. Noslēptās spēka zīmes var meklēt brīvi izvēlētā laikā, iekļaujoties spēles norises laika periodā. Aizpildīta tiešsaistes anketa jāiesniedz līdz 2020.gada 22.augustam. Spēlē var piedalīties ikviens neatkarīgi no vecuma. Dalībnieki, kas jaunāki par 18 gadiem, spēlē var piedalīties tikai ar vecāku atļauju. Jāiesniedz tikai pilnībā aizpildīta tiešsaistes anketa kopā ar vienu foto no piedzīvojuma, taču foto ir jābūt redzamam bukleta iesniegšanas autoram, turklāt pie kāda no bukletā norādītajiem vides vai dabas objektiem pie slēpņa, atzīmē TIC pārstāvji.

Ķekavas novada slēpņu spēles "Spēka zīmes 2021" digitālais buklets, spēles nolikums un tiešsaistes anketa pieejama sports.kekava.lv/slepnuspele2021.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.