Menu
 

LJF kausa izcīņā konkūrā uzvarējis Ģirts Bricis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Vladislavs Rutkovskis Foto – Vladislavs Rutkovskis

Sestdien un svētdien sporta centrā “Kleisti” notika Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) rīkotais kauss šķēršļu pārvarēšanā. Sportisti sacentās dažādās konkurencēs – ar zirgiem no 5 līdz 7 gadu vecumam, jātnieki ar ponijiem, bērni līdz 14 gadu vecumam, juniori līdz 18 gadu vecumam, jaunie jātnieki līdz 21 gada vecumam, amatieri un pieaugušie.

Kā informēja LJF preses dienestā, galvenajā maršrutā ar līdz 135 cm augstiem šķēršļiem, uzvaru izcīnīja Ģirts Bricis no kluba “Sport De Lux” ar Latvijas šķirnes ķēvi Cendrasine. Otrajā vietā ierindojās Mārtiņš Pilders ar Latvijas šķirnes zirgu Kavallo no Tērvetes, bet trešajā – Andis Vārna ar Ive Roger no Mārupes novada z/s “Lielceri”.

Ģ.Bricis sacensībās guva vēl divas uzvaras – ar Georginia Z maršrutā ar 105 cm augstiem šķēršļiem līdz piecus gadu veciem zirgiem un ar Kuzco Kruimer maršrutā ar 125 cm augstiem šķēršļiem 6-7 gadus veciem zirgiem.

Sacensību laikā tika apbalvoti arī 2020.gada LJF kausa kopvērtējuma uzvarētāji, kuru apbalvošanu nācās pārcelt dēļ valstī pastāvošajiem pandēmijas ierobežojumiem. Galvenā maršruta uzvarētāja bija ropažniece Sabīne Siliņa (JSK “Mežstrazdiņi”), otrajā vietā Aleksandrs Šakurovs (Rīgas JSK) un trešajā vietā Laura Penele (z/s “Lielceri”).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.