Menu
 

Salaspils handbolisti zaudē Murjāņos, uzvar Ludzā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Divas spēles Latvijas virslīgas čempionātā aizvadījuši Salaspils handbolisti. Viņiem izdevies pārtraukt četru zaudējumu sēriju un izcīnīt pirmo uzvaru sezonā.

Pirms tam gan salaspilieši piedzīvoja pamatīgu sakāvi viesos pret Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņiem. Pirmajā puslaikā viņi spēja gūt tikai sešus vārtus, līdz otrā puslaika vidum – tikai astoņus, un beigās nedaudz uzlabotā rezultativitāte neļāva izglābties no zaudējuma 16:28. Piecus vārtus iemeta Kaspars Luksis, četrus – Krists Vidzis.

Svētdien Salaspils handbolisti viesojās pie Ludzas sporta kluba “Latgols” junioru komandas. Pašā sākumā nonākuši zaudētājos (1:3), viesi atbildēja ar sešiem precīziem metieniem pēc kārtas, pārņēma vadību un nosargāja to līdz beigām. Mājinieki no “mīnus seši” (23:17) izskaņā starpību gan samazināja līdz minimumam, tomēr nespēja liegt Salaspils komandai svinēt pirmo uzvaru sezonā – 27:26. Matīss Strautnieks guva septiņus vārtus un Kristiāns Strautnieks sešus.

Uzvara Ludzā un pirmie divi punkti salaspiliešiem ļāvusi pakāpties no pēdējās 12.vietas uz desmito. Vienu pozīciju augstāk ir Ulbrokas sporta klubs, kam arī ir divi punkti, taču aizvadītas divas spēles mazāk un krietni labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.