Menu
 

Aicina piedalīties bērnu un jauniešu radošo darbu konkursā "Mans tētis supervaronis"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

“Latvijas vīru biedrība” atsaukusies skolotāju aicinājumam – sakarā ar pagarinātajām brīvdienām, bērnu un jauniešu radošo darbu konkursa “Mans tētis supervaronis” darbu iesūtīšanas termiņš pagarināts līdz 18. novembrim.

Radošo darbu konkursā bērni un jaunieši 7-16 gadu vecumā tiek aicināti piedalīties četrās kategorijās – zīmējums brīvā tehnikā, eseja, fotogrāfija vai video. Katrā no kategorijām tiks izvēlēti un apbalvoti trīs labākie radošo darbu autori divās atsevišķās vecuma grupās – 7-11 gadus un 12-16 gadus veci bērni.

Labāko darbu autori tiks nosaukti 27. novembrī tiešsaistē kustības “Par dabisku ģimeni” “Facebook” un “Youtube” lapās. 1.vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 200 eiro apmērā no sporta preču veikala, 2.vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 100 eiro apmērā un 3.vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 50 eiro apmērā.

“Katrs tētis savā ģimenē ir mazliet supervaronis. To jāatceras. Tāpēc aicinām bērnus atraisīt savu māksliniecisko fantāziju un savā izvēlētajā tehnikā mums parādīt tieši savu tēti kā varoni, kurš ir mīlēts, cienīts, mazliet apbrīnots un vienmēr gaidīts mājās. Ticam, ka caur šo konkursu vēlreiz un kopā paskatīsimies uz tik ierastajām ģimenes lietām – ieraudzīsim, cik daudzi mūsu tēti ir varoņi, bez kuriem nevaram iedomāties savu ģimeni, bez kuriem ģimene nebūtu ģimene” aicina viens no “Latvijas vīru biedrības” pārstāvjiem – arhitekts Ingurds Lazdiņš.

Radošo darbu kategorijas:

- zīmējums brīvā tehnikā uz A4 formāta lapas vienas puses;

- eseja latviešu valodā apjomā 1000-2000 zīmes stāsta, pasakas vai noveles formā;

- fotogrāfija – digitāla vai izdrukāta – ne lielāka par A4 formātu;

- video līdz 1 min.

Darbu izstrādes nosacījumi un iesniegšana:

Zīmējumus, fotogrāfijas un esejas iesniedz, nosūtot līdz 18. novembrim pa pastu uz adresi: Latvijas vīru biedrība, Lāčplēša iela 23 - 11, Rīga, LV-1011. Uz darba neko neraksta. Zīmējumam vai fotogrāfijai klāt aizmugurē pievieno zīmīti, uz  kuras norādīt: darba autora vārdu, uzvārdu, vecumu, zīmējuma nosaukumu, dzīvesvietu – pilsētu vai novadu, telefona numuru saziņai, kā arī viena vecāka vai aizbildņa telefona numuru saziņai, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties  par balvas saņemšanu.

Eseju – vai fotogrāfiju digitālā formā iesniedz nosūtot līdz 18. novembrim uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Zem darba tekstā un pavadvēstulē norādīt: darba autora vārdu, uzvārdu, vecumu, esejas vai fotogrāfijas nosaukumu, dzīvesvietu – pilsētu vai novadu, telefona numuru saziņai, kā arī viena vecāka vai aizbildņa telefona numuru saziņai, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties  par balvas saņemšanu.

Radošu, tematikai atbilstošu video, garumā līdz 1 min., dalībai konkursā publicēt līdz 18. novembrim dalībnieka “Tik Tok” vai “Facebook” kanālā ar mirkļbirku #tetissupervaronis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.