Menu
 

Ādažu basketbolisti izrāda pretestību favorītiem, tomēr piekāpjas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Reģionālās basketbola līgas turnīrā ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis basketbola klubs “Ādaži/Carnikava”, kas piektdien vakarā savās mājās piekāpās vieniem no RBL Austrumu grupas līderiem BK “Cēsis” basketbolistiem.

Līdz pat otrā puslaika vidum nevienai komandai vērā ņemamu pārsvaru iegūt neizdevās. Sāncenši pārmaiņus pārņēma vadību, bet par pieciem punktiem lielāku starpību tā arī nepanāca.

Izšķirošie notikumi risinājās trešās ceturtdaļas beigās un ceturtās sākumā, kad cēsnieki iemeta 15 punktus pēc kārtas un septiņu punktu deficītu (57:64) pārvērta astoņu punktu handikapā (72:64). Spēlēt vēl bija atlicis astoņas minūtes, taču mājiniekiem astpēlēties vairs neizdevās – 75:86.

BK “Ādaži/Carnikava” rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Jānis Ābols, pa 15 punktiem iemeta Rolands Dovgjallo un Armands Jakušenoks.

RBL Austrumu grupas turnīra tabulā pirmo vietu ar 10 uzvarām 11 spēlēs dala basketbola klubi “Madona” un “Cēsis”. Ādažniekiem ir četras uzvaras 13 spēlēs un astotā vieta, bet pēdējā 11.vietā ar diviem panākumiem 14 mačos ir Salaspils sporta skolas komanda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.