Menu
 

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus saistībā ar degvielas zādzību uz autoceļa Rīga-Ventspils

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

18.aprīlī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas – par 1609 litru dīzeļdegvielas zādzību, kas saistīta ar iekļūšanu ceļu būves auto tehnikas bakās, uzlaužot degvielas tvertnes vāku slēdzenes.

Noziedzīgais nodarījums notika laika posmā no 14.aprīļa plkst.18.00 līdz 18.aprīļa plkst.6.40, uz šosejas Rīga-Ventspils (A10), ceļa posmā (no Kūdras puses) no pagrieziena uz Kalnciemu līdz pagriezienam uz Ķemeriem, vēsta Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Konstatēts, ka ir nozagta dīzeļdegviela no kopumā astoņiem spēkratiem, tostarp no kravas automašīnām, traktora un ekskavatora. 

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri ir redzējuši minētās zādzības, kā arī tos, kuriem varētu būt izmeklēšanā noderīga informācija, piemēram, videoreģistratoru ieraksti.

Aculiecinieki ir aicināti sazināties ar VP RRP Jūrmalas iecirkņa dežūrdaļu pa tālruņa numuru 67075111 vai inspektoriem pa tālruņa numuru 67075148 vai 67075149, vai arī zvanot pa Valsts policijas vienoto tālruņa numuru 110.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.