Menu
 

Vakanču gadatirgū Jūrmalā piedāvās vairāk nekā 230 brīvu darba vietu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

Piektdien, 6.maijā, plkst.13.00-16.00 Kauguru Kultūras namā Raiņa ielā 110 notiks Jūrmalas Vakanču gadatirgus, kurā 18 Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē strādājošie uzņēmumi un iestādes darba meklētājiem piedāvās vairāk nekā 230 darba vietu. Vakanču gadatirgū tiks piedāvātas darbavietas gan pastāvīgam darbam, gan darbam vasaras sezonā.

Jūrmalas valstspilsētas administrācijā pavēstīja, ka Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Nodarbinātības valsts aģentūras Jūrmalas filiāle, viesnīca “Baltic Beach Hotel&Spa”, “Lidl Latvija”, “Līvu akvaparks”, restorāns “Neptūns”, “Alus krodziņš“,  SIA “Lavita Saule”, starptautiskā lidosta “Rīga”, “Virši-A”, AS “Fēnikss”, “Maxima”, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, Jūrmalas pašvaldības policija, “Kemmern”, SIA “Jūrmalas promenāde”, pludmales kafejnīcas Dubultos, Mellužos, kā arī citi uzņēmumi. Vakanču gadatirgū piedalīsies arī Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība, kas informēs par brīvajām darbavietām pašvaldībā un tās iestādēs.

Liela daļa piedāvāto darbavietu ir kūrortpilsētas specifikai raksturīgās pakalpojumu jomās, bet tiks piedāvātas vakances arī citās nozarēs. Darba devējiem nepieciešami pavāri, administratori, klientu apkalpošanas speciālisti, restorānu pakalpojumu speciālisti, viesmīļi, bārmeņi, istabenes, pārdevēji, glābēji, medicīnas māsas, pedagogi, pārdošanas pārstāvji un citi.

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) stendā interesenti varēs iegūt informāciju par NVA pakalpojumiem darba meklētājiem un darba devējiem, uzzināt, kādas NVA reģistrētas aktuālas vakances darba devēji piedāvā darba meklētājiem Jūrmalā, Rīgā, Tukumā un citās pilsētās un novados.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi un uzņēmēju un apmeklētāju ieinteresētību, Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība Vakanču gadatirgu rīko jau septīto gadu. Tādējādi pašvaldība sniedz atbalstu uzņēmējiem, kas Vakanču gadatirgū var tikties ar potenciālajiem darbiniekiem, turpat veikt pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem, savukārt darba meklētājiem tā ir iespēja atrast darbu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.