Menu
 

Foto: Ar stāvovācijām un līdzdziedāšanu Dzintaros izskanējis Igo jubilejas koncerts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Ritvars Stankevičs Foto – Ritvars Stankevičs

Trešdienas vakarā Dzintaru koncertzālē izskanēja leģendārā dziedātāja Igo jubilejas koncerts “Igo – 60”. Uz skatuves kāpa ne tikai pats gaviļnieks, bet arī viņa īpašie viesi – ģitārists Aivars Hermanis un dziedātāja Katrīna Gupalo, bet par pavadījumu rūpējās instrumentālā grupa Jāņa Strazda vadībā.

Dziedātāja izvēlētā koncerta programma izpelnījās lielu klausītāju piekrišanu un stāvovācijas, un brīžiem zāle dziedāja kā īsts Dziesmusvētku koris, lieliski papildinot priekšnesumus un aizkustinot dziedātāju.

Šajā vakarā skanēja gan dziesmas no Igo beidzamo gadu programmām “Ūdens”, “Zeme” un “Uguns”, gan vecie, labie hiti: “Laika dziesmiņa”, “Dzeltenās kurpes”, “Zīlīte”, dziedājums no Zigmara Liepiņa rokoperas “Lāčplēsis”, “Vēju muzikants”, “Cerību laiks”, “Nepiesauc, nepasauc mani vēl” u.c.

Pēc koncerta klausītājiem bija iespēja nobildēties ar gaviļnieku, saņemt viņa autogrāfu, kā arī iegādāties viņa darinātās krūzītes.
Nākamie Igo koncerti notiks: 9.septembrī Rojas brīvdabas estrādē, 23.septembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “Gors”, 1.oktobrī Ventspils teātra namā “Jūras vārti” un 20.oktobrī Cēsu koncertzālē. Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.