Logo
Drukāt šo lapu

"Mēness aptieku" funkcionalitātes pilnveidē šogad investēts aptuveni 1 000 000 eiro

Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ieguldot aptuveni 1 000 000 eiro un pilnveidojot aptieku funkcionalitāti visā Latvijā, šogad pabeigta 17 “Mēness aptieku” rekonstrukcija, vēl trīs aptiekās notiek celtniecība un procesu plānots turpināt arī nākamajā gadā. Pa vienai “Mēness aptiekai” rekonstruēts Salaspilī, Daugavpilī, Talsos, Jelgavā, Aizkrauklē, Ikšķilē, Dobelē, Balvos, Madonā, kā arī vairākas Rīgā, informēja uzņēmumā.

“Pilnveidojot funkcionalitāti labas farmaceitiskās aprūpes nodrošināšanai,  “Mēness aptiekās” galvenokārt ir veikti telpu paplašināšanas un atjaunošanas darbi, paplašinātas pašapkalpošanās iespējas un farmaceitiskās aprūpes zonas, papildināta tehnika, iegādātas jaunas mēbeles. Esam gandarīti, ka pēc īslaicīgām grūtībām, ko rada remontdarbi un labiekārtošana, iegūstot funkcionālāku, modernāku, gaišāku un energoefektīvāku darba vidi ar vienotu konceptu, mūsu farmaceiti un farmaceitu asistenti var veikt savus pienākumus vēl labāk un jūtas vairāk novērtēti,” izteikusies “Mēness aptiekas” Pārdošanas, mārketinga un klientu attiecību departamenta vadītāja un valdes locekle Evita Jurjāne-Nelsone.

“Patīkami, ka acīmredzamās pozitīvās pārmaiņas uzteic arī mūsu klienti. Farmaceiti saņem komplimentus gan par skaistākajām telpām, gan to, ka preces var paņemt rokās, papētīt, pieejams plašāks sortiments, dažviet vienlaikus var apkalpot arī vairāk klientu. Rekonstruētās aptiekas tagad ir ērtākas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.”

Viens no mērķiem ir aptiekās iespējami palielināt energoefektivitāti, videi draudzīgāk piegādāt un uzglabāt medikamentus un medicīnas preces. Tiek mainīts apgaismojums, gan iekštelpās, gan ārtelpās pārejot tikai uz LED apgaismojumu. Ar LED spuldzēm tiek izgaismotas arī pie aptiekām esošās gaismu izkārtnes. Tāpat veikta novecojušās tehnikas maiņa, iegādājoties jaunus ledusskapjus medikamentu uzglabāšanai, kondicionierus un citus tehniskos līdzekļus.

Uzņēmums pakāpeniski maina arī vieglo automobiļu parku, izvēloties ar hibrīddzinējiem darbināmas automašīnas, jo to degvielas patēriņš ir būtiski zemāks nekā automašīnām ar standarta iekšdedzes dzinēju vai dīzeļdzinēju.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024