Menu
 

Salaspils 1.vidusskolu turpmāk vadīs Inese Paidere

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - salaspils.lv Foto - salaspils.lv

Šogad Salaspils 1.vidusskolas ilggadējā direktore Vera Kalniņa devās pelnītā atpūtā, pārtraucot savas darba gaitas iestādes vadītājas amatā. No 10.oktobra Salaspils 1.vidusskolas direktores pienākumus sāka pildīt Inese Paidere, kuru Salaspils novada pašvaldības konkursa komisija atzina par piemērotāko kandidātu, informē pašvaldībā.

I.Paidere ir ieguvusi humanitāro zinātņu bakalaura grādu filoloģijā un maģistra grādu sabiedrības pārvaldē, savas zināšanas regulāri pilnveidojot dažādos kursos un mācībās. Vairāk nekā vienpadsmit savus darba gadus I.Paidere ir pavadījusi Balvu Valsts ģimnāzijas direktores amatā, pirms tam strādājot arī par angļu valodas skolotāju.

“Vadot Balvu Valsts ģimnāziju, esmu guvusi apstiprinājumu tam, ka mani interesē un aizrauj pedagoģija, cilvēkresursu un pārmaiņu vadība. Unikālā akadēmiskās un dzīves pieredzes sērija ir veicinājusi manu pieaugošo vēlmi strādāt ar cilvēkiem, kā arī attīstījusi veselīgu darba ētiku, nostiprinājusi problēmu risināšanas prasmes un radījusi vēlmi dalīties pieredzē ar savas jomas profesionāļiem šajā jomā,” par sevi saka I.Paidere. ”Manis iniciētās pārmaiņas atvērušas manu prātu un sirdi pedagoģijas nozares kompleksitātei.”

Paralēli darba pienākumiem jaunā direktore ir pilnveidojusi savu zināšanu un pieredzes bāzi, iegūstot Izglītības kvalitātes valsts dienesta ekspertes sertifikātu, tādējādi sekmējot izglītības kvalitātes paaugstināšanu valsts mērogā, kā arī piedalījusies vairāku valsts mēroga kursu satura izstrādē un vadīšanā, vēsta pašvaldībā.

“Salaspils 1.vidusskolas kolektīvu es papildināšu ar savu pozitīvo enerģiju, augsto precizitātes izjūtu, rūpīgo darba ētiku, loģisko domāšanu, neatlaidību un cilvēkmīlestību,” piebilst I.Paidere.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.