Menu
 

Latvijas triāla čempionāta Siguldas posms pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Dana Krēsliņa, LaMSF Foto - Dana Krēsliņa, LaMSF

Siguldā, Stīveru moto trasē, lieliskos laikapstākļos noslēdzies Latvijas čempionāta triālā sezona ar rekordlielu dalībnieku skaitu – 103 sportisti. Par sacensību uzvarētāju kļuva Kristers Einass (“MT Racing Team”), kurš šogad bija nepārspējams un izcīnīja savu piekto titulu, informēja Latvijas Motosporta federācijā (LaMSF).

““Motoklubs Sigulda” šīm sacensībām Stīveros gatavojās jau vairākus mēnešus. Sadarbībā ar “Latvijas Valsts meži” speciālā smilšu karjerā izveidojām sev jaunu mājvietu. Stīveru moto trasē tiek attīstīta ar domu, lai turpmāk šeit varētu norisināties Latvijas čempionāta līmeņa sacensības, kā arī vieta, kur siguldiešiem ikdienā trenēties. Otrajā trases daļā sadarbībā ar “Dzirnupji-Klintaines” īpašniekiem bijām  sarūpējuši dabīgi veidotas trases kalnainā apvidū, kas bija unikālas un daudziem sportistiem sagādāja baudāmu klasisku triālu,” LaMSF preses dienestam pastāstījis organizators Kaspars Kuļikovs.

Spraigajās sacensībās vairākas individuālās godalgas mājas trasē izcīnīja “Sigulda Racing Team” pārstāvji. “Mini D” grupā pirmās divās ieguva Matīss Logins un Jēkabs Petronis, bet “Mini C” grupā pirmais bija Bruno Blumbergs un trešais Rūdolfs Vilcāns.

Divas vietas uz goda pjedestāla siguldiešiem arī “Mini B” grupā – otrais Renārs Starcevs un trešais Georgs Fridrihsons, kā arī “Hobby” grupā, kur attiecīgi otrais un trešais bija Sandijs Māliņš un Edgars Vilcāns. Vēl “Mini rūķi” grupā otrais bija Magnuss Dūcis, bet “Classic” grupā trešais Kaspars Īle.

Sezonas kopvērtējumā čempionu titulus izcīnīja Ieva Apine dāmu konkurencē, Elizabete Kraukle meitenēm un Georgs Fridrihsons “Mini B” grupā. Savukārt klubu kopvērtējumā šogad pirmā vieta “Sigulda Racing Team” komandai, kas apsteidza pagājušā gada čempionus “AGXtreme”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.