Menu
 

Mārupes novadā izglābts ezerā no laivas iekritis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šīs nedēļas pirmajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Pirmdien īsi pēc plkst.18 vakarā glābēji steidzās uz Mārupes novada Salas pagastu, kur ezerā bija apgāzusies laiva un ūdenī iekritis cilvēks. VUGD darbinieki cilvēku iecēla laivā un nogādāja krastā.

Pirmdien Matildes ielā Jūrmalā un trešdien Sēravotu ielā Jūrmalā nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas dēļ dzīvojamā mājā bija radies sadūmojums, taču degšana netika konstatēta un pietika ar telpu izvēdināšanu. Savukārt otrdien Ropažu pagasta Vāverkrogā tika sazāģēts uz ceļa braucamās daļas nolūzis koks.

Pēdējo dienu laikā Pierīgā arī novērsti vairāki nelieli ugunsgrēki.

Pirmdien vakarā Pulkveža Brieža ielā Siguldā trīsstāvu dzīvojamās mājas pagrabā dega durvis, otrdien Stopiņu pagasta Sauriešos mežā dega divi skudru pūžņi, trešdien Rīgas ielā Salaspilī divstāvu sabiedriskas ēkas pirmā stāva telpās dega kondicionieris un Inčukalna pagasta Krustiņos elektrības transformatorā bija aizdegušies elektrības vadi, bet naktī uz ceturtdienu Dzintaru ielā Siguldā divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva virtuvē dega elektrības vads.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.