Menu
 

"SEB banka" piešķir 300 000 eiro SIA "Auto Rings" bezkontakta automazgātavu tīkla attīstībai Rīgā, Ādažos un Mārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – autorings.lv Foto – autorings.lv

“SEB banka” piešķīrusi aizdevumu 300 tūkstošu eiro apmērā SIA “Auto Rings” bezkontakta automazgātavu tīkla attīstībai. Šis ir pirmais un vienīgais uzņēmums Baltijas valstīs, kas piedāvā bezkontakta robotizēto automašīnu mazgāšanu ar ASV ražoto iekārtu “LaserWash 360 Plus”, informēja bankā. Šobrīd Latvijā pieejamas piecas “LaserWash 360 Plus” stacijas – četras Rīgā un viena Ādažos. Plānota jaunas stacijas atklāšana Mārupē.

Uz “LaserWash 360 Plus” bāzes ir izstrādāta unikāla mobilā kompleksa konstrukcija. Mazgāšanas process balstīts uz ūdens augstspiediena un secīgu speciālu ķīmisko līdzekļu pielietojumu. Lai nenodarītu kaitējumu apkārtējai videi, mazgāšanas komplekss ir aprīkots ar jaudīgu ūdens attīrīšanas iekārtu. Automašīnai iebraucot automazgātavā, tā tiek noskenēta, lai atbilstoši gabarītiem izvēlētos optimālus mazgāšanas režīmus. “LaserWash” automazgātavas darbojas 24 stundas diennaktī, un tajos ir pieejamas piecas dažādas mazgāšanas programmas, kuru ciklu garums ir no 4 līdz 9 minūtēm.

“Bezkontakta robotizēto automazgātavu “LaserWash” izvēlas klienti, kas ciena savu laiku un komfortu, kā arī rūpējas par auto virsbūves ilgmūžību. Pasaulē vadošie eksperti atzīst, ka bezkontakta mazgāšana ievērojami samazina risku bojāt auto virsbūvi,” skaidro SIA “Auto Rings” valdes loceklis Sergejs Upadiševs.

“Pateicoties “SEB bankas” atbalstam, tuvāko 18 mēnešu laikā plānojam atvērt četras jaunas “LaserWash” bezkontakta automazgāšanas stacijas Rīgā un Mārupē, paplašinot pakalpojuma teritoriālo pieejamību un  sniedzot arvien lielākam klientu skaitam iespēju izmantot ātru un kvalitatīvu auto mazgāšanu.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.