Menu
 

Florbola valstsvienība pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Šveicei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Markus Aeschimann, IFF Foto - Markus Aeschimann, IFF

Arī šāgada pasaules florbola čempionātā Latvijas valstsvienībai nav izdevies īstenot sapni un pirmo reizi iekļūt pusfinālā. Ceturtdien ceturtdaļfināla spēlē Latvijas florbolisti piekāpās turnīra saimniekiem šveiciešiem.

Pasaules čempionātos Latvijas un Šveices izlases līdz šim bija tikušās sešas reizes, un visos mačos uzvaru bija svinējuši šveicieši, kuri arī šoreiz bija favorītu lomā. Tradīciju latviešiem lauzt neizdevās.

Pirmajā trešdaļā laukuma saimnieki uzbruka bīstamāk un pelnīti panāca divu vārtu pārsvaru. Otro trešdaļu ļoti apņēmīgi sāka Latvijas izlase, Edgars Puriņš atguva vienus vārtus, un viņa komandas biedriem bija vēl vairākas labas iespējas izlīdzināt rezultātu. Tas paveikt neizdevās, tostarp arī divos skaitliskajos vairākumos, bet trešās trešdaļas vidū Šveices florbolisti izmantoja pretinieku kļūdu savā laukuma pusē un iemeta trešos vārtus – 1:3.

Kārtējo reizi Latvijas valstsvienība pasaules čempionātā piedalīsies turnīrā par 5.-8.vietu un sestdien “mazajā” pusfinālā tiksies ar Čehijas vai, ticamāk, Slovākijas izlasi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.