Logo
Drukāt šo lapu

Valsts policija turpina meklēt bezvēsts pazudušo Jūdažu iedzīvotāju

Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 2. nodaļa turpina meklēt bezvēsts pazudušo 82 gadus veco Agri Šēferu, kurš pēdējo reizi redzēts šā gada 16.novembrī ap pulksten 16.00 Siguldas pagasta Jūdažos.

Valsts policija ir ieguvusi video ierakstus, kuros Agris ir redzams pazušanas dienā. Noskaidrots, ka viņš bija ģērbies brūnas krāsā mētelī līdz ceļgaliem un ar kapuci, tumšas krāsas biksēs un zābakos. Agrim ir izteikta gara sirma bārda.

No Jūdažiem viņš aizgāja ar zaļu ķerru, līdzi viņam bija trīs dzelteni maisi ar pārtiku. Vīrietis pa ceļam ķerru ir atstājis, iespējams, tālāk gājis ar maisiem rokās. Agrim var būt atmiņas zudums un viņš var aizmirst ceļu uz mājām.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir videoreģistratoru ieraksti, un kuri ir braukuši pa Siguldas šoseju (Mālpils-Sigulda) un Jūdažu ceļu laika posmā no šā gada 16. novembra pulksten 16.00 līdz pulksten 19.00! Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 67086610 vai 110.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024