Menu
 

Salaspils handbolisti un Stopiņu handbolistes nespēj pārtraukt zaudējumu sērijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/HKSalaspils Foto - facebook.com/HKSalaspils

Latvijas handbola virslīgas turnīros kārtējās neveiksmes piedzīvojusi “Salaspils” vīru vienība un Stopiņu pagasta dāmu handbola komanda. Kopš sezonas sākuma salaspilieši piedzīvojuši jau sešas neveiksmes pēc kārtas, bet stopiņietes – piecas.

Salaspils handbolistu pretinieki pēdējā spēlē bija “ASK Zemessardze”/LSPA komanda, un lielā mērā cīņas liktenis tika izšķirts jau pirmajās desmit minūtēs, kuru laikā rīdzinieki panāca 6:1 savā labā. Pārējā laikā salaspiliešiem starpību samazināt neizdevās, un vienubrīd deficīts sasniedza pat 11 vārtus, beigu rezultāts – 25:34.

Viesu rindās rezultatīvākie bija Artūrs Kļaviņš ar desmit, Matīss Strautnieks ar četriem un Kaspars Luksis ar trim precīziem metieniem. “Salaspils” pagaidām ir bez punktiem un turnīra tabulā ieņem pēdējo septīto vietu.

Pēdējās dāmu virslīgas tabulā ar nullīti gūto punktu ailē ir Stopiņu NHK handbolistes, kuras piektdien savās mājās Ulbrokā piedzīvoja smagu sakāvi 24:51 pret “REIR”/Dobeles spporta skolas vienību. Jau pirmā puslaika vidū laukuma saimnieces bija nonākušas zaudētājās ar “mīnus 10”, līdz pārtraukumam arī ar “mīnus 18” un otrajā puslaikā brīnumus nepaveica.

Mājiniecēm Laura Lielā iemeta desmit, Lana Nikolajeva piecus un Viktorija Talagajeva četrus vārtus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.