Menu
 

Valsts policija meklē vīriešus aizdomās par bronzas kaijas nozagšanu Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Valsts policija meklē vīriešus aizdomās par bronzas kaijas nozagšanu Jūrmalā

Šā gada 30.novembrī pulksten 23.08 Jūrmalā, pie izejas uz jūru netālu no Turaidas ielas, no vides objekta “Jūrmalas baltā kaija” tika nozagta viena bronzas skulptūra – kaija, kā arī sabojāta vēl viena kaijas skulptūra un soliņš. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vienas šādas bronzas skulptūras cena ir 3800 eiro un kopējie nodarītie zaudējumi Jūrmalas valstspilsētas administrācijai ir aprēķināti 8999,92 eiro.

Izmeklēšanas laikā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa likumsargi ir ieguvuši videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzami iespējamie vainīgie vīrieši.

Valsts policija aicina iedzīvotājus aplūkot fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš atpazīst tajos redzamās personas, zvanot Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa dežūrdaļai pa tālruņa numuru 67075111 vai darbiniecei pa tālruņa numuru 67075160, vai pa policijas vienoto diennakts tālruņa numuru 110. Tāpat informēt policiju iespējams rakstot e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.