Menu
 

Mārupes volejbolistes uzvaru sēriju pagarina līdz piecām spēlēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārupes sporta centrs Foto - Mārupes sporta centrs

Piekto uzvaru pēc kārtas Latvijas dāmu volejbola čempionātā izcīnījusi Mārupes sporta centra komanda, kas kārtējā spēlē četros setos pārspēja Rīgas Volejbola skolas junioru vienību un turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu.

Pirmo setu mārupietes uzsāka ļoti pārliecinoši (11:2) un, lai gan seta galotnē pretinieces starpību samazināja līdz diviem punktiem (22:20), nosargāja uzvaru 25:21. Otrā seta vidū rīdzinieces veica 10:2 izrāvienu un ar vinnētu setu (21:25) panāca izlīdzinājumu.

Trešajā setā vadībā no paša sākuma atkal bija Mārupes volejbolistes, no 10:8 panāca 23:12 un vēlreiz izvirzījās vadībā (25:15). Līdzīgi arī ceturtajā setā viņas, tuvojoties galotnei, pamanījās veikt 6:1 spurtu un pabeigt maču 3:1 (25:21, 21:25, 25:15, 25:21).

Uzvarētāju rindās teju neapturama bija Marta Ozoliņa, kura guva 33 punktus. Desmit pievienoja Sanita Kuprašova un deviņus Ilona Cehanoviča.

Turnīra tabulā Mārupes komanda ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs un 20 punktiem pakāpusies uz otro vietu. Tikpat punktu, bet ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs ir Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes vienībai, 19 punkti astoņos mačos ir volejbola klubam “Jelgava” un 15 punkti astoņos mačos Rīgas Stradiņa universitātes/Murjāņu sporta ģimnāzijas volejbolistēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.