Menu
 

Policistiem Siguldā izdodas izglābt nelaimē nonākušu kundzi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

12.janvāra vakarpusē Valsts policijā tika saņemta informācija par kādu kundzi Siguldā, kura aptuveni pulksten 18.30 bija devusies pastaigā, bet diemžēl nebija atgriezusies atpakaļ mājās, kā arī nebija zināma viņas atrašanās vieta. Par viņas bezvēsts prombūtni likumsargiem ziņoja norūpējies un uztraucies sievietes vīrs.

Nekavējoties tika sākti meklēšanas pasākumi, piesaistot ne tikai Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa darbiniekus, bet arī kolēģus no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes un Siguldas novada pašvaldības policijas.

Kā informēja likumsargi, pazudušās kundzes vīrs apgalvoja, ka sieviete tovakar devās pastaigā, ņemot līdzi vienu nūju. Ņemot vērā, ka sievietei ir atmiņas traucējumi, vīrs, sapratis, ka visdrīzāk sieva aizgāja nezināmā virzienā un, iespējams, neatceras atpakaļceļu mājup, tāpēc ziņoja policijai par viņas pazušanu.

Pēc dažu stundu meklēšanas likumsargiem izdevās atrast pazudušo kundzi Siguldā, netālu no vietas, kur kursē gaisa vagoniņš. Sieviete bija pārsalusi, slapja un ar nobrāztu seju, ko, visticamāk, guvusi krītot. Tāpat kundze bija pazaudējusi savu mobilo telefonu, brilles un nūju. Norādītajā adresē ieradās arī mediķi, kuri sievieti apskatīja. Pēc tam viņa tika nogādāta mājās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.