Menu
 

Biedrība "Bioplāns" turpina parakstu vākšanu par iniciatīvu "Mores pagasta Tautu dīķa tīrīšana"

  • Autors:  Biedrība “Bioplāns”
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Sakarā ar izmaiņām Pašvaldību likumā, kas regulē arī kolektīvo iesniegumu kārtību, no šā gada 1. janvāra šis tas ir mainījies, un esam nolēmuši savākt vismaz 300 parakstu sabiedrības līdzdalības platformā “ManaBalss.lv” šīs iniciatīvas atbalstam.

Biedrība “Bioplāns” sadarbībā ar vietējiem iedzīvotājiem grib atgādināt Siguldas novada pašvaldības domei, ka šeit, nelielajā Mores pagastā, ir skaista, ainaviska vieta ar ūdenstilpi, kurai steidzami ir nepieciešama cilvēka palīdzība – gultnes padziļināšana, tīrīšana, piesārņojuma novēršana u.c. To visu vislabāk var izdarīt ar vietējo un Siguldas novada iedzīvotāju iesaistīšanos. Tāpēc esam izveidojuši iespēju parakstīties par mūsu iniciatīvu portālā “ManaBalss.lv”, un to var atrast, meklējot pēc atslēgas vārda “More”.

Pērn Mores pagasta svētkos, tiekoties ar daudziem iedzīvotājiem klātienē, mūs iepriecināja, ka cilvēki nav vienaldzīgi un vēlas atbalstīt mūsu iniciatīvu. Daudzi vecāka gadagājuma ļaudis stāstīja savas atmiņas par Tautu dīķi, kā savulaik tur esot peldējušies, atpūtušies, pavadījuši laiku un svinējuši svētkus... Savukārt pavisam jaunie nemaz nezina, kur tāds Tautu dīķis atrodas, jo vasarās tas vairāk izskatās pēc aizaugušas pļavas. Tāpēc mēs tieši tagad un šodien varam būt tie, kas rūpējas par to, lai atstātu nākamajām paaudzēm sakārtotu, tīru, nepiesārņotu un koptu vidi. Biedrība ir izstrādājusi arī projekta plānu, vizualizējot to, kā sakoptā vieta varētu izskatīties nākotnē.

Aicinām Siguldas novada iedzīvotājus ar savu elektronisko parakstu atbalstīt šo iniciatīvu, parakstoties sabiedrības līdzdalības platformā “Manabalss.lv”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.