Logo
Drukāt šo lapu

Kaufmaņa un Grantiņa pilotētajām ekipāžām ceturtā un piektā vieta Eiropas kausa bobslejā posmā Siguldā

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Dāvja Kaufmaņa un Renāra Grantiņa vadītās divnieku ekipāžas sestdien Siguldā ieņēma attiecīgi ceturto un piekto vietu Eiropas kausa sacensībās bobslejā.

Trīs pirmās vietas ieņēma Vācijas ekipāžas, uzvaru izcīnot Maksimiliāna Illmaņa un Lukasa Kollera divniekam, kas finišēja minūtē un 39,69 sekundēs.

Otrā bija piektdienas uzvarētāja Niko Zemmlera ekipāža, kas no uzvarētājiem atpalika par nieka četrām sekundes simtdaļām, bet trešā - Hansa Petera Hannighofera pilotētā ekipāža (+0,46).

Kaufmanis ar stūmēju Edgaru Unguru abos braucienos gan startā, gan finišā sasniedza ceturto rezultātu, no uzvarētājiem atpaliekot 1,19 sekundes.

Grantiņš ar Regnāru Kirejevu gan startā, gan finišā bija piektie ātrākie, no uzvarētājiem atpaliekot 2,31 sekundi.

Startēja vien deviņas ekipāžas.

Sieviešu divnieku sacensībās triju ekipāžu konkurencē uzvaru izcīnīja Francijas ekipāža Margo Boša/Karla Senekola, par 0,02 sekundēm apsteidzot itālietes Džadas Andreuti pilotēto divnieku un par 6,25 sekundēm - polietes Julijas Slupeckas vadītās kamanas.

Jau ziņots, ka piektdien Siguldā Kaufmaņa un Grantiņa divnieki ieņēma attiecīgi trešo un piekto vietu.

Eiropas kauss bobslejā ir otrā ranga sacensības aiz Pasaules kausa, bet skeletonā tie ir trešā ešelona mači aiz Pasaules kausa un Starpkontinentālā kausa.

 

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024