Menu
 

Salaspils handbolistu zaudējumu sērija sasniegusi 11 spēles

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/HKSalaspils Foto - facebook.com/HKSalaspils

Kārtējo – pēc kārtas jau vienpadsmito – zaudējumu Latvijas virslīgas čempionātā piedzīvojuši “Salaspils” kluba handbolisti. Kārtu pirms pamatturnīra beigām jau ir skaidrs, ka no pēdējās vietas turnīra tabulā viņi pakāpties nevarēs.

Otrdien Salaspilī viesojās turnīra līderi “ZRHK Tenax Dobele” handbolisti, kuri bija uzvarējuši visās līdzšinējās desmit spēlēs. Pirmās desmit minūtes laukumā ritēja gluži līdzīga cīņa (6:7) un arī nākamajās desmit favorīti dobelnieki pārsvaru būtiski nepalielināja (10:12).

Tad gan ar četriem vārtiem pēc kārtas viesi sasniedza “plus seši”, bet visas šaubas par mača iznākumu izgaisināja otrā puslaika vidū ar vēl vienu 6:0 spurtu (16:27). Beigu rezultāts 21:32. Salaspiliešu labā Artūrs Kļaviņš guva piecus vārtus, Justs Vidzis, Kaspars Luksis un Rainers Gailums pa trim.

Turnīra tabulā salaspilieši ir pēdējā septītajā vietā un kārtu pirms beigām no sestās vietas īpašniekiem Ludzas sporta kluba “Latgols” handbolistiem atpaliek par četriem punktiem. Tas nozīmē, ka pēc pamatturnīra beigām “Salaspils” komandai būs jāpiedalās tā saucamajā “līgu duelī” ar Latvijas pirmās līgas ranga līderiem. Sērijā līdz divām uzvarām kļūs zināma tā komanda, kas iegūs tiesības piedalīties Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīrā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.