Menu
 

Jūrmalā degusi vienstāva dzīvojamā māja, Olainē – pirts un mikroautobuss

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis divus desmitus izsaukumu.Lielākais ugunsgrēks reģistrēts naktī uz sestdienu Vārnukroga ceļā Jūrmalā, kur dega vienstāva dzīvojamā māja 100 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas vairāk nekā trīs stundas, informēja VUGD.

Piektdien vakarā Stacijas ielā Olainē dega pirts sauna 10 m2 platībā un pārsegums zem jumta 20 m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā.

Sestdien vakarā Mārupes novada Mārupes pagastā dega pirts ārsiena 2 m2 platībā, svētdien dienas vidū Ķekavas novada Baldonē divstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāva dzīvoklī elektrības vados bija radies īssavienojums 2 m2 platībā, bet piektdien Sēravotu ielu Jūrmalā novērsts negadījums saistībā ar nepareizu apkures iekārtas ekspluatāciju divstāvu dzīvojamā mājā.

Vēl Olaines novada Olaines pagastā degusi vieglā automašīna, Olainē – mikroautobuss, Salaspilī un Promenādes ielā Jūrmalā – atkritumi, bet Ķekavas novada Ķekavas pagastā – elektrības stabs.

Svētdien plkst. 05.03 VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes, kā arī nodeva cietušo automašīnas vadītāju Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Svētdien no Pierīgas saņemti seši izsaukumi par nepieciešamu palīdzību nolūzuša koka sazāģēšanā un brauktuves atbrīvošanā. Divi tādi saņemti uz Siguldas novada Inčukalna pagastu, pa reizei uz Ropažu novada Garkalnes pagastu un Ropažu pagastu, Ādažu novadu un Saulkrastu novadu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.