Menu
 

Uzvaras izcīna Salaspils handbolistes un Ulbrokas handbolisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas čempionāta nedēļas nogales spēlēs uzvaras B grupu turnīros izcīnīja Salaspils sporta skolas handbolistes un Ulbrokas sporta kluba handbolisti.

Dāmu virslīgas B grupas turnīrā, kurā salaspilietes jau nodrošinājušas pirmo vietu un ceļazīmi uz pusfinālu, viņas tikās ar Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentēm. Kopumā līdzīgā cīņā aizvadītajā spēlē izšķirošās izrādījās 10 minūtes otrā puslaika pirmajā pusē, kad Salaspils handbolistes no 13:14 panāca 21:16 savā labā un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 26:22.

Septiņus vārtus iemeta Linda Borisanova, pa pieciem – Anastasija Agarkova un Dace Potapova.

“Jāstrādā pie metienu realizācijas, taču spēle kopumā bija laba. Labi pusātrie uzbrukumi, laba aizsardzība, kas arī ļāva mums izcīnīt uzvaru. Turpinām strādāt pie jaunām izspēlēm un aizsardzības taktikām, lai gatavotos sezonas svarīgākajam posmam,” Latvijas Handbola federācijas preses dienestam pēc spēles sacīja Linda Borisanova.

B grupas tabulā Salaspils sporta skolai ir 20 punkti, LSPA 9 un Stopiņu PHK 7 punkti. Turnīrā vēl atlicis aizvadīt divas spēles, abas ar Stopiņu komandas piedalīšanos.

Turnīrā par 5.-7.vietu Latvijas pirmajā līgā vīriem Ulbrokas sporta kluba handbolisti uzņēma ZRHK “Dobele”/Dobeles sporta skolas komandu. Pirmajā puslaikā mājiniekiem bija jāatspēlē četru vārtu deficīts (2:6, 6:10), ko viņi arī paveica (12:12), un turpinājumā nevienai komandai vērā ņemamu pārsvaru iegūt neizdevās. Pēdējās četrās minūtēs ulbrokiešiem izdevās nosargāt savus vārtus, realizēt divus metienus un svinēt uzvaru 32:30.

Andris Lazda uzvarētāju labā iemeta deviņus vārtus, Ritvars Bērziņš astoņus. Ulbrokas sporta klubam nu ir 11 punkti, “RPI-S” komandai 10 un ZRHK “Dobele”/DSS 8 punkti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.