Menu
 

Pētījums: 69% depozīta sistēmas lietotāju ir ieteikuši sistēmu izmantot arī citiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

SIA “Depozīta iepakojuma operators” (DIO) februārī veiktā pētījuma rezultāti liecina, ka depozīta sistēmas lietotāju lojalitāte nostiprinās. Taujāti, cik ticams, ka viņi rekomendētu citiem izmantot depozīta sistēmu, 69% respondentu to ir novērtējuši ar 8-10 punktiem.

Augstāko novērtējumu piešķīrušas sievietes, iedzīvotāji vecumā no 40 līdz 49 gadiem, kā arī Latgalē dzīvojošie. Vēl 24% uzskatāmi par neitrālajiem sistēmas lietotājiem, jo iespējamību ieteikt depozīta sistēmu citiem viņi novērtējuši ar 5-7 punktiem – tie pārsvarā ir vīrieši un vecāka gadagājuma cilvēki.

Analizējot iedzīvotāju faktisko rīcību, noskaidrots, ka 69% depozīta sistēmas lietotāju jau ir rekomendējuši sistēmu izmantot citiem.

Analizējot depozīta iepakojumu atgriešanas rādītājus dažādās produktu grupās, redzams, ka priekšgalā ar vislabākajiem atgriešanas rezultātiem ierindojas alus iepakojums (91%), kam seko limonādes (89%) un ūdens iepakojumi (84%). Savukārt zemākie atgriešanas rādītāji šobrīd novērojami alkoholiskajiem kokteiļiem (56%).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.