Menu
 

Automašīnu sadursmē Mārupē viens cilvēks gājis bojā, viens nogādāts slimnīcā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien plkst.10.35 Mārupē, Rožu ielā 23, notika ceļu satiksmes negadījums starp automašīnu “Audi A6” un “Audi A6 Avant”. Kā vēsta Valsts policija, viena persona cieta un tika nogādāta medicīnas iestādē, vēl viena persona gāja bojā. Valsts policija kriminālprocesā skaidro precīzus notikušā apstākļus, turpinās izmeklēšana.

Policija, reaģējot uz iedzīvotāju lūgumu, Mārupes novadā veica satiksmes kontroli. Tās laikā policisti konstatēja automašīnu "Audi A6", kas brauca pa pretējo braukšanas joslu un pārkāpa ātrumu par aptuveni 20 kilometriem stundā. Policijas ekipāža apgriezās un aicināja transportlīdzekļa vadītāju apstāties.

Reaģējot uz policistu norādēm, 1978.gadā dzimušais "Audi A6" vadītājs samazināja ātrumu un gandrīz apstājās, taču tad pēkšņi to paātrināja un tuvākajā līkumā – Rožu ielā – nespēja savaldīt transportlīdzekli, kā rezultātā notika frontāla sadursme ar pretī braucošo automašīnu "Audi A6 Avant", kuras vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Savukārt "Audi A6" vadītājs ar dažādām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, vai tos, kuriem ir videoreģistratoru video ieraksti par šo notikumu, zvanot pa tālruņa numuru  67219837, 29971069 vai 110.

Kopumā kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 212 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir trīs gājēji un trīs velosipēdisti.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 11 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un četri – narkotisko vielu iespaidā. Trim dzērājšoferiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, bet 12 tiks saukti pie kriminālatbildības.

Diviem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem dzērājšoferiem konfiscēs automašīnu, bet desmit gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā arī sastādīti 180 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un pieci protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība un divas zādzība no mājokļa.

(papildināta ar 2.-4.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.