Menu
 

Par 130 000 eiro nodrošinās ģimenes psihoterapijas konsultācijas

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Par apmēram 130 000 eiro tiks nodrošinātas ģimenes psihoterapijas konsultācijas, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija bija izsludinājusi iepirkumu par ģimenes psihoterapijas konsultāciju nodrošināšanu.

Atbilstoši iepirkuma tehniskajai specifikācijai izpildītājam jānodrošina ģimenes krīzes situācijā novērtēšanas dokumentācijas izstrāde, jāorganizē apmācības piesaistītajiem psihoterapeitiem (psihoterapijas speciālistiem) pirms terapeitisko sesiju nodrošināšanas sākšanas.

Tāpat jāieplāno un jāorganizē 2027,5 terapeitisko sesiju stundas piesaistīto psihoterapeitu vadībā visā Latvijas teritorijā klātienē un/vai attālināti. Jāveic arī terapeitisko sesiju rezultātu izvērtējums, prezentējot to Labklājības ministrijas Uzraudzības padomē.

Minētie darbi jāveic par 130 692 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Iepirkums veikts Eiropas Struktūrfondu projektā "Atbalsta sistēmas pilnveide bērniem ar saskarsmes grūtībām, uzvedības traucējumiem un vardarbību ģimenē".

Konkursā tika saņemts tikai viens piedāvājums, un par uzvarētāju atzīta Latvijas Sistēmisko un ģimenes psihoterapeitu biedrība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.