Menu
 

Aicina uz Jūrmalas Vakanču gadatirgu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.jurmala.lv Foto - www.jurmala.lv

21.aprīlī plkst.12.00–16.00 Jūrmalas Jauniešu mājā Kauguru parkā Mazajā Nometņu ielā 1 notiks Jūrmalas Vakanču gadatirgus. Vakanču gadatirgū tiks piedāvātas vairāk nekā 230 vakances gan pastāvīgam darbam, gan darbam vasaras sezonā, kā arī būs iespēja vairāk uzzināt par jauniešu nodarbinātības iespējām, informē Jūrmalas valstspilsētas administrācijas Attīstības pārvaldes Tūrisma un uzņēmējdarbības attīstības nodaļā.

Darba meklētāji vakanču gadatirgū varēs klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem, lai uzzinātu informāciju par aktuālajām vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām. Būs iespēja saņemt praktiskus personāla speciālistu un karjeras konsultantu ieteikumus, kā labāk sagatavot CV un motivācijas vēstuli, kā arī saņemt individuālas karjeras izaugsmes konsultācijas.

Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Nodarbinātības valsts aģentūras Jūrmalas filiāle, viesnīcas “Baltic Beach Hotel & SPA” un “Hotel Jūrmala SPA”, “Līvu akvaparks”, restorāns “Neptūns”, SIA “Lavita Saule”, starptautiskā lidosta “Rīga”, SIA “Augstceltne”, AS “Fēnikss”, SIA “Maxima Latvija”, SIA “Sanare-KRC Jaunķemeri”, Jūrmalas pašvaldības policija, SIA “Salro”, SIA “Mārupes dārzs”, SIA “Aleks-10” un SIA “North forte”.

Liela daļa piedāvāto darbavietu ir kūrortpilsētas specifikai raksturīgās pakalpojumu jomās, bet tiks piedāvātas vakances arī citās nozarēs. Darba devējiem nepieciešami viesmīļi, administratori, klientu apkalpošanas darbinieki, restorānu pakalpojumu speciālisti, viesmīļi, bārmeņi, istabenes, pārdevēji, glābēji darbam pludmalē vasaras sezonā, medicīnas māsas, pedagogi, pārdošanas pārstāvji, kā arī palīgstrādnieki dažādās jomās, norāda valstspilsētas administrācijas pārstāvji.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi un uzņēmēju un darba meklētāju ieinteresētību, Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība vakanču gadatirgu rīko jau astoto gadu. Tādējādi pašvaldība sniedz atbalstu uzņēmējiem, kas vakanču gadatirgū var tikties ar potenciālajiem darbiniekiem, turpat veikt pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem, savukārt darba meklētājiem tā ir iespēja atrast darbu.

Plašāku informāciju par Jūrmalas Vakanču gadatirgu var saņemt, zvanot vai rakstot Tūrisma un uzņēmējdarbības attīstības nodaļas ekspertei Katrīnei Luīzei Štolcai, tālrunis 25676477, e-pasta adrese Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.