Menu
 

Olaines 2.vidusskolas stadionā izveidos pop-up trenažieru laukumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.olaine.lv Foto - www.olaine.lv

Olaines novada pašvaldība sadarbībā ar SIA "Omnigym Latvia" piedāvā iedzīvotājiem četras nedēļas bez maksas izmēģināt un sniegt atgriezenisko saiti par pop-up trenažieru laukumu, kurā uzstādīti dažādi spēka trenažieri, informē Olaines novada pašvaldībā.

Projekts tiek realizēts ar mērķi iepazīstināt iedzīvotājus ar jauna koncepta āra spēka treniņu iespējām un veicināt iedzīvotāju nodarbošanos ar fiziskajām aktivitātēm svaigā gaisā veselības stiprināšanai. "Omnigym" trenažieri būs uzstādīti no 27.aprīļa līdz 24.maijam Olaines 2.vidusskolas stadionā Stadiona ielā 2, Olainē. Laukumā būs pieejami deviņi trenažieri, kas ļauj aizvadīt pilnvērtīgu treniņu visām galvenajām muskuļu grupām.

Olaine būs pirmā pilsēta, kur tiks īstenots "Omnigym" pop-up projekts, pēc tam šo konceptu izmantos arī Rīga, Ādaži un citas pilsētas. No 27.aprīļa līdz 24.maijam iedzīvotājiem būs iespēja novērtēt trenažierus un sniegt atgriezenisko saiti, noskenējot QR kodu, pēc šī perioda beigām iedzīvotāju ierosinājumi būs pieejami pašvaldībai, kas tādējādi spēs novērtēt iedzīvotāju ieinteresētību un šādu objektu lietderību, norāda pašvaldībā.

Komplektā ietilpst sekojoši trenažieri: trenažieris spiešanai guļus; pietupienu trenažieris; trenažieris vilkšanai no augšas; trenažieris vilkšanai no priekšas; bicepsu trenažieris; tricepsu trenažieris; trenažieris spiešanai guļus uz slīpa sola; trenažieris spiešanai no pleciem; multifunkcionālā stacija ar vēdera preses solu, muguras solu un līdztekām.

"Omnigym" āra spēka trenažieri ir unikāli ar to, ka tiem iespējams ērti regulēt ceļamo svaru - gluži kā iekštelpu trenažieriem. Līdz ar to trenažieri ir piemēroti ļoti plašam iedzīvotāju lokam, jo ikviens spēs pielāgot ceļamo svaru atbilstoši savam vecumam un fiziskās sagatavotības līmenim, skaidro pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.