Menu
 

"Super Nova" un "Auda" futbolisti atkal bez vārtu guvumiem – zaudējums un neizšķirts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Latvijas futbola līgas septītajā kārtā pie vārtu guvumiem atkal netika ne Ķekavas “Auda”, ne sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda. Tiesa, “Auda” izbraukumā izcīnīja vienu punktu, bet salaspilieši savās mājās cieta smagu zaudējumu.

SK “Super Nova”/Salaspils futbolistiem nākamajā spēlē pēc negaidītās uzvaras pār čempioniem “Valmiera FC” ceturtdien pretī stājās turnīra līderi “Riga FC”. Laukuma saimniekiem klājās ļoti grūti – jau pirmā puslaika vidū rezultāts bija 0:2 un visā puslaikā salaspiliešiem tikai pāris reižu izdevās pietuvoties pretinieku soda laukumam.

Pēc pārtraukuma mājinieki aktivizējās uzbrukumā, taču drīz vien zaudēja trešos vārtus – “Super Nova” vārtsargs Rūdolfs Soloha atvairīja 11 metru soda sitienu otrajā mačā pēc kārtas, taču nespēja tvert atkārtoto sitienu. Arī turpinājumā rīdzinieki saglabāja lielu pārsvaru un pamatlaika beigās iesita arī ceturtos vārtus – “Super Nova” zaudējums 0:4.

Dienu iepriekš FS “Jelgava” un FK “Auda” spēles raksturu ietekmēja fakts, ka jau 12.minūtē viesi palika skaitliskā mazākumā – noraidījumu izpelnījās zviedrs Bergkvists. Abas komandas visa mača laikā izpildīja pa 11 sitieniem, taču “Jelgavas” vārtu rāmī bumba lidoja tikai divas reizes, bet “Audas” – nevienu pašu. Neskatoties uz to, ka pamatlaika pēdējās septiņas minūtes viesi aizsargājās deviņu vīru sastāvā (sarkano kartīti izpelnījās arī horvāts Mikuličs). Cīņa tā arī noslēdzās 0:0.

Virslīgas turnīra tabulā pēc septiņām kārtām FK “Auda” ieņem sesto vietu (9 punkti), bet “Super Nova”/Salaspils astoto (6 p.). Līderi ar 17 punktiem ir “Riga FC”. Jāatzīmē arī, ka “Super Nova” un “Auda” ir divas nerezultatīvākās virslīgas komandas šosezon – attiecīgi trīs un pieci vārti.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas pirmdien, 24.augustā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.