Menu
 

"Eleport" uzstāda septiņas jaunas elektroauto uzlādes stacijas Dreiliņos, Berģos un Siguldā

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Elektroauto publiskā uzlādes tīkla attīstītājs "Eleport" atvēris septiņas jaunas uzlādes stacijas Dreiliņos, Berģos un Siguldā, informēja "Eleport" pārstāvji.

Dreiliņos, tirdzniecības centra "Sāga" stāvlaukumā starp "Puķu" un "Meža" vārtiem, ir uzstādītas trīs jaunas uzlādes stacijas - 200 kilovatu (kW) ultra ātrā uzlādes stacija, 120 kW ātrā uzlādes stacija un 22 kW maiņstrāvas jeb lēnā uzlādes stacija. Lai atzīmētu jauno staciju atklāšanu, "Sāga" viesiem tiks nodrošināta bezmaksas uzlāde no 28.aprīlim līdz 7.maijam.

Berģos, lielveikala "Sky" stāvlaukumā, ir uzstādīta viena 200 kW uzlādes stacija un viena 120 kW stacija.

Savukārt, Siguldā no 3.maija būs pieejamas uzlādei vēl divas 120 kW "Eleport" uzlādes stacijas tirdzniecības centra "Šokolāde" stāvlaukumā.

Katra uzlādes stacija ir aprīkota ar divām pieslēgvietām, tādējādi nodrošinot vienlaicīgi 14 elektroauto ar uzlādes iespējām. Šīs uzlādes vietas ir publiski pieejamas visiem elektroauto lietotājiem. 200 kW stacijas ir aprīkotas ar diviem Eiropas standarta "CCS2" kabeļiem, 120 kW stacijas ir aprīkotas gan ar "CCS2" kabeli, gan ar "CHAdeMO" kabeli, bet maiņstrāvas stacija - ar Eiropas standarta "Type 2" ligzdām.

Jaunajās uzlādes vietās "Eleport" turpina sadarboties ar Somijas uzlādes staciju izstrādātāju "Kempower".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.