Menu
 

Operetes teātris piedāvā muzikālu piedzīvojumu spēli "Karlsons"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Uģis Bērziņš Foto - Uģis Bērziņš

16.maijā plkst.14 un 19 VEF Kultūras pilī būs skatāms bērnu iemīļotais Operetes teātra iestudējums visai ģimenei – mūzikls jeb muzikālā piedzīvojumu spēle “Karlsons”, kas tapis pēc Astrīdas Lindgrēnes leģendārās grāmatas un Ārnes Oita mūzikla motīviem.

Mūzikls “Karlsons” jeb stāsts par Brālīti un Karlsonu, kurš dzīvo uz jumta, ir sirsnīga, asprātīga un pārsteigumu pilna viesošanās pārdrošu fantāziju un bērnības sapņu pasaulē, kurā neiztikt bez azartiskas jandalēšanās, smalkmaizīšu čiepšanas, niekošanās ar tortītēm, staigāšanas pa jumtiem un dažnedažādiem citiem brīnumiem. Šī izrāde solās būt muzikāli aizraujošs piedzīvojums visai ģimenei – gan bērniem, gan pieaugušajiem, informēja Operetes teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Elza Hlevicka.

Aizraujošā muzikālā spēle ieved skatītāju daudzveidīgajā un krāsainajā fantāzijas pasaulē, un noteikti domāta visiem tiem, kuri nav aizmirsuši savu bērnību un sapņus. “Īsta pasaku grāmata – tā to savulaik novērtējis Ērihs Kestners –, kura domāta bērniem no astoņiem līdz astoņdesmit gadiem. Mēs izrādē esam pieturējušies pie šīs domas,” saka izrādes režisors Valdis Lūriņš, piebilstot, ka interesanti būs gan vismazākajiem, gan arī pieaugušajiem.

Titullomā – Kārlis Rūtentāls. Lomās: Laura Purena-Kancāne, Tatjana Kalniņa vai Sabīne Krilova, Anastasija Dolgoņenko vai Elīna Avotiņa, Ingmārs Sikle, Adams Vaicis, Dāvids Loks vai Mārtiņš Gailis; aktieri - Elīna Bojarkina vai Sandija Dovgane un Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas audzēkņi Patrīcija Kozlovska vai Henrijs Kozlovskis. Izrādē piedalās arī instrumentālā grupa džeza pianista Madara Kalniņa vadībā.

Biļetes uz izrādi var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā. Biļetes bērniem jāiegādājas no 4 gadu vecuma; arī tad, ja neaizņem atsevišķu sēdvietu. Biļešu cena: 12–20 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.