Menu
 

Ķekavas pašvaldībā labiekārtos 10 bērnu rotaļu laukumus

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šogad Ķekavas novada pašvaldība labiekārtos 10 bērnu rotaļu laukumus, informēja pašvaldības Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa.

Jaunas rotaļu iekārtas tiks uzstādītas Baložos, Katlakalnā, Ķekavā, Daugmalē, Baldonē, Mellupos un Dzērumos.

Baložos tiks labiekārtoti divi bērnu rotaļu laukumi - Zaļajā ielā 4 un Jaunatnes ielā 3. Katakalnā rotaļu laukumus labiekārtos atpūtas vietā "Kaļķīši" un Katlakalna Tautas nama pagalmā, Pļavniekkalna ielā 35.

Baldonē rotaļu laukumu labiekārtos Daugavas ielā un daudzstāvu mājai piegulošajā teritorijā Vanagkalnu ielā 25. Rotaļu elementi tiks izvietoti Ķekavā, Zāles ielā, Daugmalē aiz mājas "Atvari", Dzērumos zemesgabalā "Aviators 71" un Mellupos zemesgabalā "Lilijas".

Astoņās vietās tiks uzstādītas rotaļu iekārtas, kas piemērotas mazākiem bērniem no viena gada vecuma līdz sākumskolas vecumposmam. Iekārtas pamatā ir no zemes paaugstinātas platformas, kas savstarpēji un ar zemes līmeni savienotas ar dažādiem lietotāja spējas izaicinošiem šķēršļiem - kāpšļiem, tīkliem, trosēm, kustīgiem tiltiņiem un citiem elementiem. Iekārtu komplektācijā ietilpst arī slidkalniņš un interaktīvi paneļi.

Baldonē, Vanagkalnu ielā 25, veco, demontēto šūpoļu vietā tiks uzstādītas jaunas šūpoles. Šūpošanās iekārtas, tai skaitā ligzdas tipa šūpoles paredzēts uzstādīt arī Pļavniekkalna ielā 35, Katlakalnā un "Atvaros", Daugmalē.

Mellupu un Baložu rotaļu laukumi tiks papildināti arī ar virvju piramīdām, kas piemērotas lielākiem bērniem un pusaudžiem.

Pašvaldības izsludinātajam publiskajam iepirkumam pieteikušies četri pretendenti. Pašlaik tiek veikts iesniegto piedāvājumu salīdzinājums un izvērtējums, nosakot saimnieciski izdevīgāko no visiem prasībām atbilstošajiem piedāvājumiem. 

Rotaļu laukumu labiekārtošanas darbus paredzēts pabeigt šā gada rudenī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.