Menu
 

Rinkēvičs nākamnedēļ tiksies ar iekšlietu un tieslietu ministriem, ST priekšsēdētāju un apmeklēs Siguldu

  • Autors:  LETA
Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja. Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs nākamnedēļ tiksies ar iekšlietu ministru un tieslietu ministru, kā arī ar Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētāju, liecina valsts pirmās personas dienaskārtība.

Otrdien, 25.jūlijā, plkst.10 Rinkēvičs Rīgas pilī tiksies ar iekšlietu ministru Māri Kučinski (AS), bet jau stundu vēlāk prezidentam ieplānota tikšanās ar tieslietu ministri Inesi Lībiņu-Egneri (JV).

Paredzēts, ka trešdien, 26.jūlijā, plkst.10 Valsts prezidents Rīgas pilī tiksies ar ST priekšsēdētāju Aldi Laviņu.

Līdz šim Latvijas pirmā persona ir tikusies ar vairākiem ministriem, piemēram, 17.jūlijā ar klimata un enerģētikas ministru Raimondu Čudaru (JV), 18.jūlijā - ar veselības ministri Līgu Meņģelsoni.

Kopš stāšanās Valsts prezidenta amatā Rinkēvičs ir ticies arī ar tiesībsargu Juri Jansonu, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdi Gintu Kaminski, ar Valsts drošības dienesta priekšnieku Normundu Mežvietu, ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju Egilu Baldzēnu, Augstākās tiesas priekšsēdētāju Aigaru Strupišu un ģenerālprokuroru Juri Stukānu.

Nākamnedēļ Valsts pirmajai personai paredzētas arī citas vizītes un tikšanās. Pirmdien, 24.jūlijā, plkst.13 Rinkēvičs apmeklēs Valsts ugunsdrošības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes 5. un 2.daļu.

Savukārt ceturtdiena, 27.jūlijā, plkst.14 Valsts prezidents pasniegs akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējiem un pilnvarotajiem vēstniekiem ārzemēs.

Piektdien, 28.jūlijā, Valsts prezidentam plānots apmeklēt Kuldīgas novadu, bet sestdien, 29.jūlijā, plkst.21 Šarla Guno operas "Fausts" brīvdabas oriģināliestudējumu Starptautiskajos Siguldas Opermūzikas svētkos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.