Menu
 

Foto: Garkalnes "Livonia" Klaipēdā iegūst trešo vietu starptautiskā pludmales regbija turnīrā sievietēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - RC "Livonia" Foto - RC "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Garkalnes “Livonia” sieviešu komanda sekmīgi nostartēja starptautiskajā pludmales regbija turnīrā, kas norisinājās Lietuvas piejūras pilsētā Klaipēdā, iegūstot trešo vietu. Par turnīra uzvarētājām kļuva cita Latvijas komanda – “Selena”.

Pirmajā spēlē “Livonia” tikās ar Lietuvas komandu “Geležinis Vilkas”. Kā informēja klubā, spēle bija ļoti līdzīga, tomēr beigās nedaudz sekmīgākas izrādījās lietuvietes, kurām livonietes piekāpās tikai ar vienu punktu – 5:6. Kā vēlāk izrādījās, šis minimālais zaudējums beigās liedza pacīnīties finālā par uzvaru visā turnīrā.

Par spīti sāpīgajam zaudējumam “Livonia” regbistes laboja pieļautās kļūdas, un sniegums ar katru spēli palika arvien labāks. Nākamo spēli pret “Selēna” regbistiem “Livonia” iesāka labi unpirmo puslaiku noslēdza neizšķirti 2:2. Tomēr otrajā puslaikā neizdevās realizēt iecerēto un izcīnīt uzvaru, piedzīvojot zaudējums ar 3:6.

Trešā spēle bija pret otru Lietuvas komandu “Ažuolas”. Ar trešo piegājienu livonietes tika pie uzvaras, skaistā spēlē pārspējot lietuvietes 8:1. Turnīra noslēgumā spēlē par trešo vietu vēlreiz nācās tikties ar “Ažuolas”, un atkal “Livonia” bija krietni pārākas, šoreiz 12:3.

Komandas vērtīgākās spēlētājas balvu jeb MVP ieguva Anna Inese Tutāne, kura parādīja pārliecinošu, stabilu sniegumu visa turnīra laikā. 

“Turnīrs mums sniedza ļoti labu ieskatu lietām, kuras mums jānoslīpē pirms gaidāmā pludmales regbija čempionāta Latvijā. Šis turnīrs arī izvērtās par brīnišķīgu saliedēšanas braucienu visai komandai. Prieks par komandu un tās garu čempionātā,” izteicās komandas kapteine Laura Maļukova.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.