Logo
Drukāt šo lapu

Rīgas futbola čempionātā uzvaras Salaspilī un Upesciemā, negaidīts zaudējums Olainē

Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola trešās līgas Centra grupas jeb Rīgas čempionāta pirmdienas vakara spēlēs uzvaras izcīnīja Salaspils un Upesciema komandas, bet negadītu zaudējumu pret turnira pastarīšiem piedzīvoja Olaines futbolisti.

Turnīra līderi Jaunatnes futbola kluba “Daugava” un Salaspils Futbola skolas audzēkņi savās mājās viesu statusā sacentās ar futbola kluba “Beitar” otro komandu un līdz otrā puslaika vidum ar Sanda Švāna un Nikitas Lazarenko precīzajiem sitieniem bija panākuši 2:0 pārsvaru. Drīz pēc tam pretinieki vienus vārtus atguva, taču trīs minūtes līdz pamatlaika beigām Švāns vēlreiz sita precīzi – 3:1.

Citi pretendenti uz iekļūšanu trešās līgas finālturnīrā Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” spēlētāji pirmdien pazaudēja trīs svarīgus punktus – turklāt pret futbola kubu “Namejs”, kas bija zaudējis visās 11 līdzšinējās spēlēs. Jau 34.sekundē olainiešus vadībā izvirzīja Bohdans Poļakovs no Ukrainas, liekot nojaust spēku samēru. Taču 13.minūtē sāncenši panāca izlīdzinājumu, piecas minūtes vēlāk viņu vārtsargs atvairīja 11 metru soda sitienu, bet otrā puslaika sākumā viesi guva, kā izrādījās, uzvaras vārtus – 1:2.

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnījuši sezonu pieticīgi sākušie Garkalnes kluba “Upesciema Warriors” futbolisti, kuri savā laukumā ar 4:2 pieveica “ASK Kadaga”/Ostas sporta kluba komandu. Divreiz Emīls Muižnieks un vienreiz Oskars Odiņš panāca 3:0 mājinieku labā, un otrajā puslaikā uzvaru 4:2 nosargāja Rūdolfa Ratfeldera gols.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā JFK “Daugava”/Salaspils ir 35 punkti 13 spēlēs, un viņi par astoņiem punktiem apsteidz tuvākos konkurentus FK “Union”, kas gan aizvadījuši divas spēles mazāk. Trešajā pozīcijā ir AFA “Olaine-2” (26 p.), astotajā “Upesciema Warriors” (15) un desmitajā Babītes SK (7).

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024