Menu
 

Būs izmaiņas dažos reģionālo autobusu maršrutos Saulkrastu, Siguldas un Limbažu novados

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No 1.septembra Limbažu, Saulkrastu, Siguldas novados tiks ieviestas izmaiņas vairākos reģionālo autobusu maršrutos: Limbaži-Liepupe-Saulkrasti, Limbaži-Vidriži-Saulkrasti, Limbaži-Rūstuži-Lauvas-Ainaži, Limbaži-Ķirbiži-Ainaži, Sigulda-Saulkrasti, Rīga-Pabaži-Saulkrasti, kā arī uz eksperimenta laiku tiks atklāts jauns maršruts Limbaži-Stienes stacija-Vidriži-Mandegas, vēsta Autotransporta direkcija.

Uz eksperimentālu laiku - pusgadu pasažieri varēs izmantot jaunu reģionālās nozīmes maršrutu nr. 5438 Limbaži-Stienes stacija-Vidriži-Mandegas, ar kā palīdzību iedzīvotāji no Mandegām un Saulkrastu novada varēs doties uz darba vietām Limbažos. Katrā virzienā būs divi reisi darba dienās - no Limbažu autoostas autobuss kursēs plkst.06.00 un plkst.17.00, savukārt no Mandegām - plkst.07.10 un plkst.18.06. Lēmuma par jaunā maršruta izveidi pamatā bija padziļināta situācijas analīze, tostarp par potenciālo pasažieru plūsmas apjomu un regularitāti. Eksperimentālā maršruta pirmo četru mēnešu rezultāti tiks vērtēti nākamā gada janvāra Sabiedriskā transporta padomes sēdē.

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā nr. 5457 Limbaži-Liepupe-Saulkrasti rīta reiss darba dienās no Limbažiem tiks uzsākts desmit minūtes ātrāk - plkst.07.40 (līdz šim - plkst.07.50).

Reģionālās nozīmes maršrutā nr. 5458 Limbaži-Vidriži-Saulkrasti agrais rīta reiss darba dienās no Saulkrastu stacijas tiks uzsākts desmit minūtes ātrāk - plkst.06.30 (līdz šim - plkst.06.40).

Reģionālās nozīmes maršrutā nr. 6667 Limbaži-Rūstuži-Lauvas-Ainaži pirmdienu un ceturtdienu reisu plkst.12.35 no Limbažu autoostas un plkst.07.35 no Ainažiem kustības grafikā tiks iekļauta pietura Ķimši (atrodas Limbažu novada Viļķenes pagastā uz autoceļa V140).

Pietura Brīdaga (atrodas Limbažu novada Viļķenes pagastā uz autoceļa V138) tiks iekļauta divu reģionālās nozīmes maršrutu kustības grafikos: maršruta nr. 5078 Limbaži-Ķirbiži-Ainaži otrdienu un piektdienu reisu plkst.12.35 no Limbažu autoostas un plkst.07.35 no Ainažiem, maršruta nr. 5178 Limbaži-Ķirbiži-Ainaži trešdienu reisā plkst.12.35 no Limbažu autoostas un plkst.07.35 no Ainažiem

Reģionālās nozīmes maršrutā nr. 6642 Sigulda-Saulkrasti visos reisos un reģionālās nozīmes maršrutā nr. 6724 Rīga-Pabaži-Saulkrasti visos reisos autobusi turpmāk apstāsies pieturā Murjāņi (atrodas Sējas novadā uz autoceļa A3).

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "CATA". Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Vidzemes plānošanas reģionu un novadu pašvaldībām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.